Projecten


In de afgelopen jaren heeft Conduction samen met verschillende overheidsinstanties en leveranciers gewerkt aan projecten, waarbij volgens de Common Ground principes applicaties en componenten zijn ontwikkeld.
Hieronder worden die projecten weergegeven. 

Nieuwsgierig naar wat Conduction voor jou kan betekenen?

TrouwenSamen met de gemeente Utrecht, Almere, Rotterdam en Westfriese gemeenten bouwen wij een online huwelijksplanner waarbij de burger centraal staat, waarvan de technische architectuur zo zuiver mogelijk is en deelbaar-herbruikbaar is voor andere gemeenten en applicaties.

Verhuizen


Samen met de gemeente ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven en Solviteers hebben we een applicatie gebouwd voor het melden van een verhuizing. Waarbij wij ons vooral hebben gericht op het ontwikkelen van de backend en Solviteers op de frontend.

Overlijden


Samen met de Westfriese gemeenten zijn wij aan het ontwikkelen op de gebeurtenis overlijden. Daar komt een hoop bij kijken, bijvoorbeeld de totale cyclus van een graf, van het plannen van de begrafenis tot het ruimen van een graf. Wij ondersteunen op de digitale ontwikkeling van dit proces, weer volgens de Common Ground principes: Data bij de bron, deelbaar en schaalbaar.


Digitale Stages

PRODUCT: ONLINE PLATFORM

Op dit moment staat er in het onderwijs een stille ramp op stapel. Door het sluiten van kantoren, thuiswerken en de druk op organisaties, lukt het met name MBO- en in mindere mate HBO-studenten die een opleiding volgen voor een “kantoorbaan”, niet of nauwelijks om een stageplaats te vinden. Terwijl zij die wel nodig hebben om af te studeren. Het project digitale stages biedt hier een oplossing voor. Samen met het ROC Almere werken we nu dan ook aan een proof of concept voor ‘thuiswerk’-stages voor studenten applicatieontwikkeling.

Waardepapieren


Waardepapieren is een dienst waarbij burgers uittreksels digitaal kunnen opvragen bij de gemeente. Voorheen was de burger altijd genoodzaakt om diverse waardepapieren af te halen bij de gemeente, dat kan nu online!

Met waardepapieren is het mogelijk om BRP of woonhistorie uittreksels digitaal aan te vragen en deze vervolgens zelf uit te printen.

Contact

Conduction is een ICT bedrijf met een sterke idealistische en sociale inslag, waarbij mens en community centraal staan.

Ons kantoor bevindt zich op een geweldige plek in het centrum van Amsterdam.

Een keer langskomen of koffie drinken? Mail of bel ons. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 bereikbaar.

[email protected]
+31 (0)85 3036840
Lauriergracht 14h
1016 RL Amsterdam
KVK: 76741850
BTW: NL860784241B01

U kunt ons kantoor bereiken met de auto of het OV.

Parkeren kan bij Q-park Marnixstraat 250, 1016 TL Amsterdam.

Wij zijn ook eenvoudig met bus of tram te bereiken vanaf Station Zuid of vanaf Centraal Station uitstappen bij de halte Elandsgracht, Rozengracht of Westermarkt. Voor meer info bekijk 9292