Wie zijn wij?

Conduction is een idealistisch IT-bedrijf dat helpt bij het tot stand brengen van goede ideeën en mooie initiatieven. Wij zetten ons in om de digitale wereld te verbeteren, waarbij mens en community altijd centraal staan. Hierom rust onze techniek op de volgende vier pijlers: 

Onze 4 pijlers

Samen

Wij geloven in de kracht van samen organiseren, daarom ontwikkelen wij het liefst samen. Om zo een idee, droom of ideaal op de beste manier vorm te kunnen geven.

Duurzaam en Innovatief

Alles wat wij maken sluit aan op de behoefte van nu, maar is voorbereid op de toekomst, dat wil zeggen: flexibel genoeg om mee te gaan op bewegingen (on- en offline) van de toekomst.

Open

Alles wat wij ontwikkelen is open source, voor iedereen te gebruiken. Wij geven (onze techniek) graag terug aan de community, zodat anderen er ook mee aan de slag kunnen en mooie concepten kunnen ontwikkelen.

Verantwoord

Op een bewuste en verantwoorde wijze ontwikkelen en ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Transparantie en eerlijkheid zijn daarbij key, dus daar houden wij ons aan 🙂

Meet the team

Ruben

Marleen

Matthias

OMDENKER EN HET BREIN ACHTER DE TECHNIEK

CREATIEF. VERBINDEND EN HOUDT IEDEREEN SCHERP.

BEWAKER VAN DE KWALITEIT EN COMMERCIEEL.

Ruben is een omdenker en een bouwer. Hij weet de angel van een probleem om te buigen naar een oplossing voor hetzelfde probleem. Daarbij is hij een echte bouwer, of dat nou gaat over code of een community, hij is van vele markten thuis.

Marleen is onderzoekend. Met een kleine dosis technical skills, een onuitputtelijke nieuwsgierigheid en een creatieve insteek, onderzoekt zij een vraagstuk/de markt. Om zo alle mogelijkheden te kunnen benutten die tot (online) groei en verbinding kunnen leiden.

Matthias kenmerkt zich door zijn sterke interesse in techniek, zijn pragmatische instelling, zijn hoge doorzettingsvermogen en zijn goede communicatieve vaardigheden. Matthias komt met ongewone oplossingen voor hardnekkige problemen.

Robert

Marin

Barry

OBSERVANT. DEVELOPER MET SCHERPE ZINTUIGEN

STEADY AS A ROCK.

AANPAKKER. DEVELOPER DIE VAN AANPAKKEN WEET.

Robert is een toegewijde developer en er ontgaat hem niks. Puzzelen met code en tot een gerichte oplossing komen, daar wordt hij heel blij van.

Marin heeft een interessante mix aan eigenschappen, ze is analytisch, ambitieus, een doorzetter, niet gek te maken en altijd bereid te helpen.

Barry is nieuwsgierig en open. Hij heeft een enorme drive. He gets things done!

Gino

Sarai

Wilco

UNSTOPPABLE.

ONZE PITBULL.

TEAMPLAYER.

Als Gino ergens aan begint, maakt hij het af, meer dan af eigenlijk. Met zijn enorme bevlogenheid en onderzoekende drang bedenkt hij slimme oplossingen en maakt hij (erg snel ook) hele coole dingen.

Als Sarai zich ergens in vastbijt, laat ze niet los voordat ze het onder de knie heeft en de juiste oplossing heeft gevonden. Ze wordt heel blij van nieuwe dingen leren.

Wilco houdt van programmeren, oplossingen bedenken en van mensen (verder) helpen. Hij combineert die twee dingen binnen het team als vanzelf.

Conduction blauw past bij jou!

Join us!

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven, originele vakfanaten, pioniers en creatievelingen (to be).


Voel je je aangesproken? Neem vooral contact met ons op! 🙂